O2Run staat voor sportief plezier aanbieden voor iedereen. Tal van attracties zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
Samen met en volledig naar wens van onze klanten zorgen we voor de juiste variatie en beleving!

EEN VOORSTEL OP MAAT? CONTACTEER ONS!

 • Een knotsgekke attractie dat garant staat voor enorm veel plezier en gekke momenten. Dit is een gigantische eyecatcher op ELK type evenement. De moeilijkheidsgraad is aanpasbaar dus deze attractie is geschikt voor elke leeftijd.

 • Een knotsgekke attractie dat garant staat voor enorm veel plezier en gekke momenten. Daag je vrienden uit op de grootste Last One standing ter WERELD. Wie blijft het langste staan zonder geraakt te worden door de roterende balken. Let op deze veranderen in draairichting én snelheid. Dit is een gigantische eyecatcher op ELK type evenement. De moeilijkheidsgraad is aanpasbaar dus deze attractie is geschikt voor elke leeftijd.
 • De O2run, het leukste hindernissen parcours ter wereld. Neem deel aan de leukste sportieve uitdaging ter wereld. Meer dan 220 meter onafgebroken plezier en sport. Op eender welke locatie of evenement, dé O2run zal altijd het gespreksonderwerp zijn. Het is een nog nooit eerder geziene MASTODONT. Zoek je sport en plezier in één, zoek niet meer verder.
 • Wat is Archery Tag Het is een unieke sport die elementen van dodgeball of andere shoot spellen combineert met de tijdloze vaardigheden van het boogschieten. Spelers richten zich op elkaar met onze zachte pijlen om punten te scoren of tegenstanders te elimineren. Onze Tag 5-Spot Knock-Out Target voegt een spannende dimensie toe aan het spelspel.
 • S.A.F.E. Archery  Voor de beste scherpschutters onder ons !

   S.A.F.E. archery behoord tot onze Archery games. Dit is een aangepaste activiteit voor de allerjongsten, voorbereidend op het Archery tag principe. Hierbij schiet men balletjes van een doelwit. Archery tag in kwestie kan al vanaf 8 jaar. Had je er nog speciale wensen bij? Twijfel dan niet en vraag het ons, samen organiseren wij een onvergetelijk moment. Ook voor volwassen spelers is dit een echte uitdaging.
 • Kick & Stick Zéér groot doel waar elke scherpschutter zich kan op uitleven. Trap je bal binnen en scoor de meeste punten van iedereen. Je kan het bord aanpassen met maar liefst 3 verschillende doelwitten, de keeper, dartbord en Play for points
 • Mini o2 – Voor de kleinste sportievelingen waar de O2run net iets te moeilijk is. Concept: Min O2run; De O2run voor de kleinste deelnemers opgebouwd als een springkasteel maar met extra O2 uitdagingen.
 • Start als een echte Gladiator op de O2run of huur dit onderdeel apart voor de eyecatcher te hebben op eender welk feest. Voor de echte sporters en actievelingen. De moeilijkheidsgraad is aanpasbaar dus deze attractie is geschikt voor elke leeftijd.
 •  De Bungeerun is een 3-lane toestel waarin 3 deelnemers het tegen elkaar opnemen om zover als mogelijk te lopen vastgebonden aan een grote rekker. De winnaar plaatst zijn blokje het verste ZEER GROTE BUNGEERUN ! De moeilijkheidsgraad is aanpasbaar dus deze attractie is geschikt voor elke leeftijd.
 • Bootcamp een echte work out die je aan het zweten zet op de O2run of huur dit onderdeel apart voor de eyecatcher te hebben op eender welk feest. Voor de echte sporters en actievelingen die een standaard Bootcamp, easy vinden ! Concept: Bootcamp; storm door het 26 meter lange bootcamp en overleef alle uitdagingen, van bandenlopen tot zwieren aan een touw, je vind het terug in het Bootcamp onderdeel.
 • Stepping Stones loop zo snel als mogelijk over de verhoogde kussens en dit zonder te vallen ! Ideaal voor groot en klein en een zeer leuke hindernis om toe te kijken. Stepping stones ; Vlieg, loop, spring over de verhoogde kussens en dit zonder te vallen!
 •  The Twins ; Ga je naar boven of blijf je beneden, kies maar zolang je er maar door vliegt! Een fysieke uitdaging vol met hindernissen.
 • Wipe out Ball's – Uniek dubbel springparcours, waar je over 4 grote opblaas ballen moet springen om de overkant te halen. Race naar de overkant, zonder te vallen. Durf je deze uitdaging aan! Ongetwijfeld het meest besproken toestel op U feest of evenement! Ideaal voor sportdagen en teambuildings Dit is een gigantische eyecatcher op ELK type evenement.
 • The Turtle – Baan je weg door The Turtle, dwars door een spinnenweb en een verassing binnenin The Turtle. Niet voor de flauwe deelnemers! Hilarische attractie om naar te kijken ;-) Snel door The Turtle gaan is een ware opdracht voor iedereen. Klim en klauter je weg door The Turtle
 • The Drill Sergeant – Wederom een UNIEK onderdeel wereldwijd. Concept: The Drill Sergeant is een speciaal ontworpen onderdeel dat de O2run deelnemers laat zweten. Vlieg over de cilinders, kruip onder het commando net dan door the human Wall om dan aan de klim te beginnen met een zeer steile afgrond.  Wederom dé eyecatcher op u feest op evenement. Zéér groot !
 • Boxing Wall – Wederom een UNIEK en zeer leuk onderdeel Concept: Boxing Wall, de deelnemers kunnen kiezen hoe ze deelnemen, de sportievelingen klimmen langs de zijkanten over de hindernis, de pleziermakers bedienen binnen de stootkussens en meppen de klimmers er al dan niet af. Wederom dé eyecatcher op u feest op evenement. Zéér groot! Leuk voor deelnemers én toeschouwers. Dit is een gigantische eyecatcher op ELK type evenement.
 • Base Jump; klim naar boven en spring recht naar beneden in een zacht valkussen. Zeer leuk toestel voor elke leeftijd. Dit is een gigantische eyecatcher op ELK type evenement.
 • Daag je vrienden uit op de grootste Demolition ter WERELD. Zo groot als een huis!!! Concept: 10 personen nemen plaats op een kussen en proberen zolang mogelijk te blijven staan terwijl ze de Wreckingball in het midden proberen te ontwijken. Capaciteit: 10 personen. Dit is een gigantische eyecatcher op ELK type evenement. De moeilijkheidsgraad is aanpasbaar dus deze attractie is geschikt voor elke leeftijd.
 • The Curve – Een lange bocht vol hindernissen die je soms doen twijfelen waar ben ik aan begonnen! In de O2run zit je bijna in het midden.
 • The Grabber ;  Verzamel zoveel mogelijk ballen uit de ballenbak in het midden en win. Maar let op de Bungeerekker zal het je zeer moeilijk maken ;-)

  Afmetingen van de attractie : (l x b x h): 8 m x 8 m x 2,6 m;

  De moeilijkheidsgraad is aanpasbaar dus deze attractie is geschikt voor elke leeftijd.