o2PLAY INDOOR PLAYGROUND

Sporten, spelen en gamen op één plek het kan. Plezier voor groot en klein.

Reserveer je verjaardagfeestje NU en contacteer ons

MEGA SPEELPARK te HAACHT 


Zondag 14 mei plaatsen we dé o2Run hindernisbaan plus extra's NAAST hét o2Run indoorspeelpark. Tijdens dit EENMALIG event is er 1 prijs voor de GIGANTISCHE buitenspeeltuin en binnenspeeltuin goed voor ongeveer 6000 vierkante meter speelplezier

Voor de papa's en mama's voorzien we een zonnig terras buiten of een zitplaats binnen. 

TICKETS

"Zuurstof in je LEVEN in brengen is nu net ons motto"

    Onze missie is om plezier, ontspanning en een stevige uitdaging te mixen met een portie sport. Wij bieden U dit allen graag aan onder een professionele begeleiding en enthousiaste medewerkers. Deze mensen begeleiden de deelnemers met veel plezier zodat iedereen zich winnaar voelt. 


Kleine, grote en zéér grote evenementen zijn perfect op maat van o2Run !

Neem gerust een kijkje hieronder en blader door ons fotoarchief 


Enige media aandacht bij onze eerste opstelling was leuk meegenomen 


Na de pop-upstore en het pop-uprestaurant is er nu ook het pop-up pretpark. Gisteren werd het grootste opblaasbare pretpark als try-out voor het eerst in zijn geheel opgesteld in Keerbergen. Een 220-tal Keerbergse schoolkinderen mocht het gisteren allemaal gratis uittesten.

Het laatste nieuwshttp://m.hln.be/regio/nieuws-uit-keerbergen/-s-werelds-eerste-pop-up-pretpark-a2643308/

De zon was vandaag eindelijk nog eens van de partij. Een ideale dag dus om buiten te spelen. Voor de kinderen van het vierde leerjaar van de Keerbergse scholen was het een extra leuke buitenspeeldag want ze waren proefkonijn voor het eerste pop-uppretpark ter wereld. Ze mochten zich uitleven op een hindernissenparcours van 175 meter lang.

 ROBtvhttp://www.robtv.be/nieuws/keerbergen/schoolkinderen-testen-eerste-pop-uppretpark