Over ons

 Welkom bij O2run.

    We verklaren even onze naam O2 run. O2 is het grootste bestandsdeel van zuurstof, zuurstof heb je nodig om te ademen, te sporten, te lachen, kortom om te LEVEN.

 En er LEVEN in brengen is nu net ons motto.

    Onze missie is om plezier, ontspanning en een stevige uitdaging te mixen met een portie sport. Wij bieden U dit allen graag aan onder een professionele begeleiding en enthousiaste medewerkers. Deze mensen begeleiden de deelnemers met veel plezier zodat iedereen zich winnaar voelt.

    De O2run bied dé ultieme uitdaging aan voor iedereen, je hoeft dus geen triatleet te zijn om bij ons plezier te beleven. We maken het nét leuk voor iedereen en dat is waar wij voor staan. Sport moet leuk zijn, toegankelijk en een samenhorigheid creëren waar elke groep zich kan in vinden. Gooi deze mentaliteit en ingrediënten los op het langste hindernisbaan ter wereld dan bevind je je op de O2run

     Kortom wil je een echte uitdaging, verleg je grenzen dan met de O2run.

Wij bouwen de O2run op waar je dit ook maar wil.

 *O2rent is de afdeling van O2run waarin je de toestellen elk afzonderlijk kan huren of de volledige O2run in zijn geheeld. Elk toestel brengt plezier en beweging in elk type feest, teambuilding, vrijgezellen, sportdag, feestje, kortom wil je sport, plezier en spel contacteer O2run.be en wij maken er een PARTY van.

We leveren en begeleiden de toestellen ter plaatse of je kan ze bij ons in het magazijn komen afhalen. 

Ons Team